Vrije golfers

Vrije Golfers,

Al meer dan tien jaar kennen we als golfclub een afdeling Vrije Golfers, die met name is opgericht voor hen die minder regelmatig spelen maar dat wel graag op de Golfbaan Spaarnwoude doen.

Voor deze " Vrije Golfers" organiseert de Golfclub een aantal wedstrijden en houdt ook de handicap bij.
Hoewel Vrije Golfers niet dezelfde rechten van het volledige lidmaatschap van de vereniging hebben en bijvoorbeeld niet mee kunnen doen aan sommige clubevenementen, zijn ze wel aangesloten bij een vereniging met de A-status .
Dit heeft als voordeel dat mocht u een keer elders dan op onze mooie baan willen spelen, U op andere A-status-banen vaak korting krijgt op de Greenfees.

In samenwerking met de Golfbaan Spaarnwoude is vanaf 2011 het aanbod voor de Vrije Golfers ook aantrekkelijker gemaakt. Aan het bestaande pakket worden toegevoegd :

  • De GG loyalty card, die onder meer korting biedt op de greenfee van de Golfgoed banen Spaarnwoude en Naarderbos.
  • Een lesaanbod op maat tegen gereduceerde prijs van de Spaarnwoude Golf Academy.

In 2012 zal het aanbod verder worden verbeterd aan de hand van de enquête die wij in november 2011 onder de vrije golfers hielden. Informatie hierover zal ongeveer maandelijks worden gegeven via nieuwsbrieven die in de kolom links onder "nieuwsbrieven" gevonden kunnen worden.
Net als voorgaande jaren wordt dit programma ondersteund door een actief secretariaat dat de deelnemers benadert met programma's, als gastheer optreedt bij wedstrijden en als helpdesk fungeert bij vragen, ondersteund door deze website.

Voor verdere informatie gelieve u contact op te nemen met het secretariaat tel 023-5382708 of per email Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
16 januari 2012

Webredactie: Helga Schoemaker, Koen de Jong, Wouter Mol en Sjef Tordoir.
Vaste medewerkers:
Herman Driessen, Janny Wetsteijn, Liesbeth Lambrichts, Rob Boots, Linda Oosterhuis, Marlène van der Valk, Hanneke Muller, Irma Molin, Constant Verpoorten (foto's), Cor van der Giesen, Albert Siersema, Gerard Rosenhart, Henny Terwijn, Anneke van Damme, Wilfred van Keijzerswaard, Paul Graaff, Ilse op 't Veld en Simone Gaal.
U kunt uw teksten & foto's sturen naar webco@gcspaarnwoude.nl